DAG-TIL-DAG LEVERING GRATIS fragt over 499,- Fuld returret Sikker e-handel Handelsbetingelser

LAVINDE - HYPED Eyelash Serum 4 ml

Varenr. 2005434
fra LAVINDE
DKK 470,00
Vippe Serum fra LAVINDE som er den første i verden med Astma-Allergi mærket. Produktet indeholder den effektive PEP-4 formular som giver smukke, lange og styrkede vipper

HYPED – Eyelash Serum indeholder Lavinde Copenhagens mest effektive PEP-4 formular, som er udviklet til ikke bare at give dig de smukkeste lange vipper, men også til at styrke dine vipper, så de forbliver voluminøse og lange i endnu længere tid. De aktive ingredienser hjælper desuden med at berolige øjenlågene og bidrager med vigtige vitaminer og mineraler, så dine vipper stråler af sundhed.

 

Som de første i verden har Lavinde Copenhagen formået at udvikle en Eyelash serum deklareret i samarbejde med Astma-allergi Danmark. 

 

 

Anvendelse: 

Før brug sørg for at rense evt. øjenmakeup af dine øjne. Påfør et tyndt lag langs den tørre øjenvippelinje som anvist på billedet. Det anbefales, at du benytter HYPED – Eyelash serum før sengetid, da dette giver serummet ro til at arbejde. Kan benyttes om morgenen, men vær opmærksom på at serummet er trængt helt ind, før evt. makeup påføres.

 

Resultat:

HYPED – Eyelash Serum giver dig synlige resultater efter 3-5 uger. For et hurtigere resultat påfør serummet både aften og morgen. 

Efter det opnåede resultat kan du vedligeholde resultatet ved at anvende produktet 2-3 gange om ugen.

 

 

Fås i 2 ml. 270,-

Fås i 4 ml. 470,-

 

Lavindes Eyelash Serum er ikke bare banebrydende i sin effekt og formulering den er samtidig, som den første i verden, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark for at sikre forbrugerne gennemsigtighed og et mild produkt som flest mulige kan få glæde af. Eyelash Serum indeholder Lavinde Copenhagens mest effektive PEP-4 formular, som er udviklet til ikke bare at give dig de smukkeste lange vipper, men også til at styrke dine vipper, så de forbliver voluminøse og lange i endnu længere tid. De aktive ingredienser hjælper desuden med at berolige øjenlågene og bidrager med vigtige vitaminer og mineraler, så dine vipper stråler af sundhed.

 

DAG-TIL-DAG LEVERING
GRATIS fragt over 499,-
Fuld returret
Sikker e-handel

Kurven er tom